GeJeDe WebDesign
landseerkennel ‘van de Jacobshutte’
in de Achterhoek..................................het onverwachte stukje Nederland.
nest a - augustus 2013  nest a - augustus 2013  nest a - augustus 2013
Op 3 en 4 juni 2013 is Sunny vom Hasetal gedekt door Cozy Chivas, Deens kampioen 2013. AVK = 100 %, IK = 0 % Sunny is HD A, ED vrij, ogen vrij, CTP vrij. Chivas is HD A, ED vrij, ogen vrij, CTP vrij. Deze dekking voldoet aan het fokregelement van de Nederlandse Landseer ECT Vereniging. Het resultaat was de geboorte van een negental prachtige puppies. De nummering geeft de volgorde van geboorte aan!
        augustus 2013   eind september 2013           maart 2016
Ayla, een pup uit het eerste nest van Sunny (en Chivas), is inmiddels op een show in het Belgische Luik als eerste uit de bus gekomen. Op dat resultaat zijn de Belgische baasjes van Ayla uit Mont Saint Guibert, maar ook wij als fokker, uiteraard heel erg trots. Hieronder ziet u een paar foto's van onze schoonheid. Afgelopen juni zijn wij op bezoek geweest bij Abany van de Jacobshutte, evenals Ayla een pup uit het nest van Sunny (en Chivas). Zij woont in Eschweiler bij haar baasje Kiwi Gandre en haar man Peter en assisteert Kiwi in haar hondenschool. Het was erg gezellig hen terug te zien en te ervaren hoe goed ook Abany terecht gekomen is. nesten nesten
Abbey in actie tijdens de clubshow van de DLC in Voerde.
Arko (roepnaam Chivas) is nu officieel Nederlands, Duits en Belgisch en internationaal kampioen. DE BESTE
in de Achterhoek..................................het onverwachte stukje Nederland. landseerkennel ‘van de Jacobshutte’
in de Achterhoek..................................het onverwachte stukje Nederland.
nest a - augustus 2013  nest a - augustus 2013  nest a - augustus 2013 GeJeDe WebDesign
Op 3 en 4 juni 2013 is Sunny vom Hasetal gedekt door Cozy Chivas, Deens kampioen 2013. AVK = 100 %, IK = 0 % Sunny is HD A, ED vrij, ogen vrij, CTP vrij. Chivas is HD A, ED vrij, ogen vrij, CTP vrij. Deze dekking voldoet aan het fokregelement van de Nederlandse Landseer ECT Vereniging. Het resultaat was de geboorte van een negental prachtige puppies.
Ayla, een pup uit het eerste nest van Sunny (en Chivas), is inmiddels op een show in het Belgische Luik als eerste uit de bus gekomen. Op dat resultaat zijn de Belgische baasjes van Ayla uit Mont Saint Guibert, maar ook wij als fokker, uiteraard heel erg trots. Hieronder ziet u een paar foto's van onze schoonheid.
Afgelopen juni zijn wij op bezoek geweest bij Abany van de Jacobshutte, evenals Ayla een pup uit het nest van Sunny (en Chivas). Zij woont in Eschweiler bij haar baasje Kiwi Gandre en haar man Peter en assisteert Kiwi in haar hondenschool. Het was erg gezellig hen terug te zien en te ervaren hoe goed ook Abany terecht gekomen is.
      augustus 2013    eind september 2013       maart 2016
nesten nesten
maart 2016
DE BESTE
Abbey in actie tijdens de clubshow van de DLC in Voerde.
in de Achterhoek..................................het onverwachte stukje Nederland. landseerkennel  ‘van de Jacobshutte’
in de Achterhoek..................................het onverwachte stukje Nederland.
GeJeDe WebDesign
nest a - augustus 2013  nest a - augustus 2013  nest a - augustus 2013
Voor meer informatie zie tablet of pc-modus.